Om op de juiste manier je spa te reinigen heb je een goede onderhoudsmiddel en reinigingsproducten nodig. Aquafinesse is hét product wat je op adequate wijze kunt inzetten. Het zwembad, de jacuzzi of de hottub worden weer bacterievrij en geven je watertje weer een heldere aanblik. Aquafinesse biedt o.a voor het reinigen van water de volgende producten;

  • Anti-algen en vlokkenmiddel
  • Chloortabletten
  • Onderhoudsmiddelen als; anti alg en cristalclear
  • Producten om de PH-waarde te onderhouden
  • Mineralen

Het merk Aqua finesse is één van de meest populaire producten om je waterkwaliteit op peil te houden. Er zijn dan ook vele voordelen. Gebruiksgemak en besparen op het verversen van water, zorgen voor minder werk aan je zwembad en een ultieme beleving van je spa.

Heerlijke geuren

Om nog meer van je whirlpool, spa of jacuzzi te genieten is het een pré wanneer het water heerlijk geurt. Bodyfitwebshop heeft een aantal heerlijke aroma’s in het assortiment die je simpel aan je badwater kunt toevoegen. Deze crystals hebben vier natuurlijke geuren die gebaseerd zijn op vuur, lucht, water en aarde. Je omringt je met een heerlijk aroma die nog meer zorgt voor ontspanning. Het badzout is zeer zuinig. Wanneer je 3 lepels (80 gr.) toevoegt, heb je de wellnesservaring waar je helemaal relaxt van word.

Reiniging

Naast de regelmatige waterbehandeling en het toevoegen van geur heeft dit merk ook een assortiment reinigingsmiddelen.

Spa clean reinigingstablet

Op een milieuvriendelijke manier wordt de jacuzzi of spa gereinigd. Vuil en aanslag worden verwijderd en geven het water weer een mooie doorzichtige aanblik.

De filter cleaner

De filter cleaner zorgt voor het opvangen van vetten en drijvende vuildeeltjes. De filter moet elke twee weken worden gereinigd om het water zonder olieresten, vuil en bacteriën te krijgen. Al deze producten kunnen online worden besteld bij dit bedrijf.