JanvanErp

Een nieuwe badkamermeubel Weert uitzoeken. Het is een lastige klus. Hij moet in de stijl van je badkamer passen en hij moet goed in de badkamer passen. Verder is het ook nog fijn als hij niet al te duur is en hij er ook mooi uitziet. De mensen van Jan van Erp kunnen je hierbij helpen. Ze hebben een grote verzameling aan artikelen voor jouw badkamer. In 1 van de 4 showrooms kun je langs en kijken wat er voor jou tussenzit. Het personeel in de winkel kan je hierbij helpen. Ze hebben een opleiding gedaan om jouw advies te kunnen geven over de materialen en meubels die ze hebben.

De website

badkamermeubel weert

Op de website kan je gehele assortiment van Jan van Erp bekijken. Alles wat je zoekt staat hier op een rijtje. Bij alle diensten staat een stukje informatieve tekst waarin wordt uitgelegd wat de dienst inhoudt en wat er allemaal mogelijk is binnen deze dienst.

Het personeel

Als je via de website een afspraak hebt gemaakt in een van de showrooms, ga je hier bespreken wat je voor je ziet en wat je wilt hebben in de ruimte die je hebt. Vervolgens kunnen de mensen van Jan van Erp meedenken met het idee en advies geven over verschillende materialen en meubels.