Beter in mijn vel dankzij Kliniek Veldhoven

kliniek veldhoven

Afvallenkliniek veldhoven

Kliniek Veldhoven heeft ervoor gezorgd dat ik een stuk lekkerder en strakker in mijn vel zit tegenwoordig. Het is namelijk zo dat zij op verschillende plekken in mijn lichaam wat vet hebben weggezogen, waardoor de contouren van mijn lijf mooier zijn geworden. Vooral met mijn heupen had ik altijd wat problemen. Eigenlijk zagen die er nooit uit zoals ik dat wilde, hoeveel ik hier ook voor trainde. Niets leek te helpen en dat frustreerde mij enorm. Op een gegeven moment dacht ik dat er niks meer aan te doen was en dat ik mijzelf er maar bij neer moest leggen, tot een vriendin mij over liposuctie. Zelf heb ik altijd gedacht dat dit was om alleen maar af te vallen, maar dat is juist helemaal niet zo. Als je vet wilt verliezen, dan moet je gewoon sporten. Als je de contouren mooier wilt hebben, dan is dit een goede optie.

Vkliniek veldhovenertrouwen

Toen ik op consult ging bij Kliniek Veldhoven werd ik onwijs hartelijk ontvangen, wat mij direct op mijn gemak stelde. Toen ging ik op gesprek met de arts en dat beviel mij eigenlijk ook heel goed. Hij was onwijs aardig en kon al mijn vragen goed en duidelijk beantwoorden. Ook was hij erg eerlijk over de risico’s, hoe klein deze ook waren. Hierdoor voelde het erg oprecht, wat een goed iets is naar mijn idee. De behandeling staat nu gepland voor komende week. Ondanks dat ik het wel spannend vind, kijk ik vooral erg uit naar het eindresultaat!