De paranormale hulplijn biedt mij ondersteuning

logo (2)Iedereen heeft vast wel een keer een obstakel waar we een lange tijd moeite mee hebben. Ik heb dat dus nu, voor enkele maanden geleden heb ik het droevig bericht mogen ontvangen dat mijn oma plotseling is overleden. De tranen vloeien enorm en de langdurige gesprekken vallen weg. Mijn moeder had mijn aanbevolen dat ik een paranormale hulplijn moet inschakelen in de hoop dat hun mij kunnen helpen met het verwerken. Aangezien mijn ouders het zelf al zwaar genoeg hebben wil ik hun er niet mee lastig vallen, de paranormale hulplijn staat dan bij mij op het lijstje.

Nooit verwacht dat het zou werken om telefonisch contact te hebben._foto1

Het moment dat ik telefonisch contact zoek met de paranormale hulplijn vraag ik mezelf af hoe dat het mogelijk is om hulp te krijgen. Uit angst dat ik dingen te horen zou krijgen wat ik niet horen wil heb ik dat als eerste aangegeven. Gelukkig kon ze mij begrijpen en heeft ze bepaalde antwoorden gegeven die niemand anders mij had kunnen geven. De rust wat ik mocht ontvangen tijdens het gesprek heeft mij enorm goed gedaan. Uiteraard is het gemis niet verdwenen bij mij maar ik mag toch wel eerlijk zeggen dat ik een hoop antwoorden heb gekregen die mij hebben geholpen om door te gaan. Ikzelf bel regelmatig even met de hulplijn, puur om de rust in mezelf te houden._engelyourspirital