Een drukkerij in Uithoorn gezocht!

drukkerij Uithoorn

Over een kleine zes maanden gaan wij trouwen! Hierdoor zijn wij opzoek naar een drukkerij Uithoorn of in de omgeving hiervan. De kaarten moeten namelijk nog gemaakt worden. Dat zijn wij helemaal vergeten nadat de jurk in huis hangt en de pak voor mijn aanstaande klaar ligt! Wat dat betreft zal het niet lastig zijn om hiervoor een geschikt bedrijf te vinden. Al moet ik wel zeggen dat wij vrienden hebben die in het buitenland wonen. Zij moeten het natuurlijk zo spoedig mogelijk weten om een reis te boeken naar Nederland.

drukkerij Uithoorn

Online gezocht naar een bedrijf

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die ons ermee kan helpen. Veel drukkerijen hebben wij gevonden,echter zijn wij op de website van Copy com gebleven! Dit bedrijf hanteert aantrekkelijke kosten en werkt op een efficiente manier. Een manier wat voor ons prettig is aangezien je niet lang hoef te wachten totdat het bedrukt wordt.

Ik heb overigens ook nog een t-shirt gekocht met een opdruk erop. Mijn partner mag best weten hoe trots ik op hem ben toch?