Een leuk kerstpakket ontvangen!

kerstpakket

kerstpakket Mijn baan

Afgelopen jaar ben ik bij een nieuwe baan begonnen, daarom was het dit jaar voor het eerst dat ik hier een kerstpakket had ontvangen. Bij mijn vorige werkgever viel het kerstpakket vaak een beetje tegen, omdat er geen ruim budget was. Het kerstpakket dat ik dit jaar kreeg zat ontzettend vol met lekkere producten! Ook zaten er wat dingetjes voor in huis in, wat ik precies nodig had. Ik was zo blij met het kerstpakket dat ik heb rondgevraagd waar deze vandaan kwam. Het kerstpakket was samengesteld door Kerstpakkettenplaza. Dat is een website waar jij online kerstpakketten kunt bestellen. Hier was ik helemaal niet van op de hoogte, ik dacht altijd dat men naar een beurs moest gaan om kerstpakketten uit te zoeken. Dat was mijn ervaring met mijn vorige werkgever althans. Online bestellen is dus ook een optie. Van horen zeggen weet ik dat dat erg snel en soepel gaat bij Kerstpakkettenplaza. Op de website heb ik dus even gekeken of er meer van dit soort mooie pakketten beschikbaar waren. Het aanbod viel mij alles behalve tegen!

kerstpakket

Feestdagen

Voor sommige mensen betekent kerst niet zo veel, voor mij is dat anders. Het is mijn favoriete periode van het jaar. Het geven en krijgen van cadeaus gaat altijd met zo veel liefde en plezier. Dat mijn huidige werkgever dus zoveel moeite gestoken heeft in het samenstellen voor een mooi kerstpakket voor als zijn werknemers, doet mij veel! Ik hoop dat iedereen zo’n mooie kerst heeft als ik.