Een tip: media advies

Ik was een startende ondernemer en was laatst op internet aan het zoeken naar media advies. Ik wilde namelijk weten hoe ik media moest benutten. Ik wilde weten hoe media in elkaar zit en belandde bij Victor Producties BV voor media advies.

Interview 

Ik organiseerde namens mijn onderneming een open dag waarop ik mijn producten op de markt wilde organiseren. Ik moest echter voorbereid naar mijn eigen organiseerde open dag komen. Er zouden veel bezoekers komen naar de open dag. Ik wilde als het ware door breken met mijn open dag. Ik moest weten bij bijvoorbeeld een interview wat ik exact moest vertellen om het publiek niet weg te laten zakken. Er kwam echter ook een filmploeg die mij wilde interviewen. Doordat ik naar Victor Producties BV was gegaan voor adviezen brak ik door met de interview. Ik zakte niet weg bij een crisissituatie, ik praatte heel goed voorbereid en legde alles keurig uit. Dankzij Victor Producties heb ik geen crisissituaties gehad en het publiek toonde ongelofelijk veel interesse naar mij. Ik had Victor Producties BV later nog ontzettend bedankt. Ik weet dankzij hun exact hoe ik met media moet omgaan. Sinds een tijdje ben ik met mijn onderneming als het ware doorgebroken. Ik adviseer iedereen in zulke situaties bij Victor Producties BV te zijn.