Fysiotherapeut Schijndel voor iedereen!

3 Ben jij op zoek naar een goede fysio praktijk? Dan zit je hier bij dit stukje zeker goed, ik zal even vertellen waarom. Mijn dokter vertelde mij laatst dat ik voor mijn rugpijn beter een afspraak zou kunnen maken bij een fysiotherapeut. Di ben ik dus ook gaan doen, ik begon door een beetje op het internet te kijken naar welke mogelijkheden ik daadwerkelijk allemaal had. Zo ben ik dus terecht gekomen op de website van Fysiotherapeut Schijndel. Na recensies gelezen te hebben bleek dit een hele goede praktijk te zijn die al velen mensen geholpen heeft. Vandaar dat ik dus besloot om ook een belletje te plegen om de eerste afspraak vast te zetten!

2

Een goede tijd gehad bij de praktijk!

Ik kwam binnen en ik werd al meteen goed geholpen ze liepen mee naar de kapstok en de kleedkamer waar ik sportieve kleding kon aantrekken. Toen werd het dus tijd om te beginnen. Na het omkleden kwam ik mijn therapeut tegen die op me te wachten stond. Hij vertelde mij iets over Fysiotherapeut Schijndel en toen begonnen we meteen. Samen hebben we een paar oefeningen gedaan om mijn rug pijn te verminderen. Nu amper een week verder heb ik al veel minder last van mijn onderrug!1