Scheidingen

Drie maanden na de koop van een woning wilden mijn voormalig man en ik uit elkaar gaan. Simpelweg omdat wij iedere dag ruzie hadden toen wij samen woonde en daar hadden wij al snel schoon genoeg van. Er was alleen een probleem beide verdienden wij genoeg om de hypotheek zelf maandelijks af te lossen. Beide wilden wij blijven wonen in het huis vandaar dat wij opzoek zijn gegaan naar hulp bij scheidingen. Zodoende bekeek ik het internet en binnen no time belandde ik op de website: scheiding-regelen.nl! Deze aanbieder is namelijk gespecialiseerd in het bemiddelen tussen scheidingen.

Scheiden is tegenwoordig hartstikke lastig simpelweg omdat er vele regels aan verbonden zijn. Als voorbeelden: eventuele betaling alimentatie, eventueel salaris inleveren, regeling voor de kinderen en nog veel meer. De bovenstaande aanbieder voldeed aan de bovenstaande eisen en zodoende namen wij het besluit om een mediator via deze website in te huren.

Scheidingen

Geweldige mediator!

De mediator van de bovenstaande aanbieder heeft ons een geweldige dienst verleend. Dankzij haar goede hulp zijn mijn ex man en ik op een goede manier uit elkaar gegaan. Wij hebben goede duidelijke afspraken gemaakt over het huis. Ik blijf wonen in het huis maar in ruil daarvoor hoeft hij geen alimentatie te betalen voor de kinderen. Ikzelf ben dan ook erg blij met hoe dat de scheiding is verlopen.

Wilt u op een goede manier scheiden zonder vele ruzies? Dan raad ik het u aan om de bovenstaande website eens te bekijken!

Aanrader