Ik moet een advocaat zoeken

Nooit erbij stil gestaan dat ik ooit in mijn leven de hulp van een advocaat nodig zal hebben. Mijn leven zag er altijd rooskleurig uit en alles ging me voor de wind. Had een goede baan, een lieve man en een mooi huis. Tot mijn man op een avond thuis thuis kwam met de mededeling dat hij wilde scheiden. Ik keek hem aan of hij dit meende, maar aan zijn uitdrukking te zien was het serieus. Zo gebeurde het dus dat ik een advocaat zoeken moest. Mijn leven veranderde in een geweldig mooi leven, in een vreselijk leven, er moest zoveel geregeld worden, en op de vraag waarom we gingen scheiden heb ik nog steeds geen antwoord op. Een advocaat zoeken was gelukkig makkelijk, binnen een paar dagen had ik al een goede advocaat gevonden, bij advocatenenjuristen.nl. Omdat we een koophuis hadden en mijn man daar wil blijven wonen moest ik ook nog op zoek naar een andere woning, gelukkig kreeg ik een deel van de aankoop van het huis terug. balance-1172800

De scheiding is gelukkig achter de rug

Na een hele moeilijke periode kan ik langzamerhand weer een beetje mijn leven oppakken. Dat was nooit zo zo snel gegaan als ik de hulp van de advocaat niet had ingeschakeld. Mijn man heeft eindelijk bekend waarom hij wilde scheiden, er is een ander in het spel. Toen ik dat hoorde was ik er helemaal klaar mee, waren mijn twijfels toch juist geweest, maar dat gebeurde bij andere mensen, niet bij ons. advocatenjuristen-500x