Je eigen petjes bedrukken? Dat kan bij Max!

80Vandaag een bericht dat echt betrekking heeft op het zowel letterlijk als figuurlijk uitdragen van je eigen lifestyle – zeker als je de behoefte de jouwe te delen met de rest van de wereld. Natuurlijk doen we er allemaal veel aan er onderscheidend uit te zien en je dusdanig te presenteren aan de wereld en bij mij gaat dat wel erg ver. Ik ben namelijk een fervent tekenaar en laat sinds een tijdje petjes bedrukken met daarop mijn eigen ontwerpen.

De petjes vinden gretig aftrek

89Dat doe ik bij Max Caps en op deze firma wilde ik je even wijzen. Oorspronkelijk een enorm platform voor bedrijven die zoeken naar originele manieren hun promotieartikelen en relatiegeschenken te laten personaliseren, heb ik het volledig naar eigen hand gezet. Je hoeft geen ondernemer te zijn namelijk, om je eigen petjes uit te brengen. Ik doe het omdat ik mijn ontwerpen graag deel met de wereld – en het leuke is dat men er ook nog op blijkt te zitten wachten! 95Ik liet petjes bedrukken die ik aan enkele van mijn vrienden ronddeelde. Bij Max Caps kun je gelukkig al petjes, mutsen en hoeden bestellen in een kleine oplage, vanaf 25 stuks – en dat was ideaal voor mijn eerste bestelling. Dat ik ze gratis weggaf heeft me uiteindelijk alleen maar windeieren gelegd want mijn vrienden gingen er daadwerkelijk mee rondlopen en hen werd meermaals gevraagd waar ze toch dat toffe petje vandaan hadden. Mijn vrienden verwezen ze dan door naar de Facebookpagina die ik speciaal hiervoor in het leven had geroepen en binnen mum van tijd had ik enkele honderden bestellingen uitstaan. Sindsdien ben ik vier verschillende lijnen van petjes gaan bedrukken en vinden deze gretig aftrek!