Omdat er twee werknemers van mijn bedrijf niet meer met elkaar in een deur konden, heb ik gezocht op het internet naar mediation Den Haag. Toen ik mediation Den Haag in typte bij de wel bekende zoekmachine, kwam ik terecht op de website van INSA Consultancy. Omdat ik het echt niet zelf kon oplossen en verschillende gesprekken met mijn twee personeelsleden hebt gevoerd, besloot ik om een afspraak te maken met dit bedrijf. Op de website las ik dat dit bedrijf mijn twee werknemers kon helpen om weer met elkaar te praten en misschien dat zij hen meningsverschil uit de weg kon ruimen. De kosten van een mediation vielen reuze mee en maakte daarom meteen een eerste afspraak. De medewerker, van dit bedrijf, begon eerst een gesprek apart met ieder aan. Zo kon de medewerker van deze onderneming inzien wat nou eigenlijk aan de hand was. daarna gingen de twee werknemers van mijn bedrijf en de medewerker van deze onderneming rond de tafel met elkaar. Alles probeerde zij met z’n drieën uit te praten en hoopten zij allen op een oplossing. 

Mediation

Een prettige werksfeer

Dankzij de mediation in Den Haag, is er weer een prettige werksfeer. De twee werknemers kunnen weer door een deur. Vrienden zouden zij inderdaad nooit worden, maar door INSA Consultancy praten zij weer wel met elkaar en durven zij elkaar weer dingen te vragen. Dit is voor mijn bedrijf en al mijn werknemers een hele geruststelling. Neem een kijkje op de website van dit bedrijf.

INSA