Met 123evenementencompleet.nl het perfecte feestje voor mijn dochter

Door 123evenementencompleet.nl heb ik het perfecte feestje voor mijn dochter kunnen organiseren. Ze houdt niet zo heel erg van feestjes. Wel heeft ze een passie voor muziek. Toen ik voorstelde om een bandje te laten spelen voor haar verjaardag, kreeg ze ineens zin in het feestje. Zo’n feest is natuurlijk niet af als je alleen een band laat spelen. Ik besloot de catering uit te besteden aan een derde partij. Ik begon rond te vragen aan vrienden. Die vertelden me over deze website.

Eerste contact

Ik heb het verhaal maar gewoon bij ze neergelegd, met de vraag wat ze voor mij kunnen betekenen. De eigenaar begon te vertellen over de mogelijkheden. Ik merkte dat hij dit eerder had gedaan, omdat hij precies leek te weten wat er voor zo’n feestje nodig is. Hij vroeg hoeveel mensen er kwamen, en uit hoeveel leden de band bestond. Hij gaf al aan dat je voor een band ook genoeg in huis moet halen. Zeker voor na de show. Dan is de kans groter dat ze wat langer willen blijven. Klinkt logisch, maar het zijn dingen waar ik niet zo snel aan zou denken.

De dag

Uiteindelijk zijn we op de benodigdheden gekomen. De prijs was schappelijk, zeker als daarvoor alles geregeld zou zijn. Op de dag zelf bleek het allemaal ruim voldoende. Mijn dochter heeft een fantastische dag gehad en haar vriendjes en vriendinnetjes hebben er nog tijden over nagepraat. Voor iedereen die net even een ander feestje willen organiseren voor zijn of haar kinderen, is dit ideaal.