Met raamfolie een strakker interieur creëren?

Wist jij dat je met behulp van raamfolie jouw woonkamer anders kan laten stralen? Vorige week is een vriendin van ons definitief over verhuisd naar haar nieuwe woning. Doordat zij een housewarming heeft gehouden konden wij deze woning goed en wel bekijken. Hier viel het mij direct op dat zij vrijwel geen inkijk heeft. Precies wat ik erg prettig vind!

Vraagje?

Aangezien zij raamfolie op de ramen had geplakt, is het dus niet mogelijk om naar binnen te kunnen kijken. Dit vond ik zo ideaal waardoor ik meteen aan haar had gevraagd waar zij dit had gekocht. Zij vertelde mij dat zij dit via het internet had besteld. Over het algemeen ben ik niet iemand die iets graag online besteld. Je weet namelijk nooit hoe dat de kwaliteit is alvorens je het aanschaft.

Toch gaan zoeken

Uiteindelijk heeft het wel mijn interesse gewekt en ben ik online gaan zoeken. Hierdoor kwam ik vervolgens terecht op de website van Plakhetzelf.nl. Dit bedrijf heeft diverse mogelijkheden om te gebruiken. Je kunt er namelijk voor kiezen om leuke muurstickers, muurteksten en dus ook raamfolie te bestellen. Tevens hanteren zij een snelle levering! Dit heeft ertoe geleid dat ik uiteindelijk bij dit bedrijf mijn bestelling heb geplaatst. De volgende dag mijn folie in huis gehad waardoor ik hier meteen mee aan de slag kon gaan!