Personal Training in Deventer

Ik ben een vrouw van 40 jaar en ik heb sporten nooit echt leuk gevonden. Ik weet dat het nodig is om jezelf fit te voelen, een gezonde leefstijl helpt hier natuurlijk ook bij. Helaas heb ik dit niet, ik kan mezelf er niet toe zetten om gezond te leven ook al wil ik dit heel erg graag.

Vrienden van mij zeiden dat een personal trainer iets voor me zou zijn, die helpt me er doorheen als ik het sporten even niet zie zitten. Eerst dacht ik dat ze een grapje maakte en ging hier verder niet op in, totdat ik er nog een keer aan terug dacht. Dus ik zocht op internet naar personal training Deventer en ik kwam op de website tobiaskrone.nl. Ik heb op zijn site even rond gekeken en ik kon mezelf hier wel in vinden.

Echt een aanrader

Ik heb gelijk mijn telefoon gepakt en hem opgebeld. Hij klonk erg aardig en hij heeft me een aantal dingen uitgelegd hij zei dat ik nog even met hem moest mailen en we zouden dan een afspraak maken. Ik heb met hem afgesproken dat hij me ook gaat helpen met mijn levensstijl, hier was ik erg blij mee want zelf kan ik het niet. Ik heb op internet gelijk meer informatie gezocht over een personal trainer Deventer en ik kreeg er gelijk heel veel zin in. Ik heb alvast nieuwe sportkleren en sportschoenen besteld zodat ik helemaal voorbereid ben op mijn eerste training. Ik zeg schrijf je ook in voor een personal training Deventer bij Tobias Krone.