Als je ouder wordt moet je er vaak aan toegeven, je krijgt rimpels. Rimpels zijn bij veel oudere mensen een van de grootste onzekerheden die er zijn. Rimpels zijn namelijk een een teken dat je ouder wordt. Na een lange tijd gaan de rimpels komen. Wanneer je liever nog een egaal gezicht wilt hebben, kan je de rimpels laten laseren. Rimpels verwijderen gaat dan ook meestal zonder een operatie. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je onder het mes moet gaan. Een behandeling doet meestal een paar uur. Hierdoor kun je de volgende dag zonder rimpels op pad. Veel mensen kiezen ervoor om hun rimpels te laten behandelen. Ze willen namelijk nog graag een jong gezicht hebben zonder rimpels. Dit is ook begrijpelijk en daarom willen veel bedrijven jou helpen om van de rimpels af te komen. 

rimpels verwijderen

De behandeling zelf

Wanneer je het hebt overwogen en hebt besloten dat je een behandeling wilt gaan doen om de rimpels te verwijderen. Dan kan je dit doen met hulp van een specialist. De specialist maakt met jou een afspraak wanneer de rimpels verwijderd worden. Dit is fijn want dan kan je je gaan voorbereiden op de dag. 

Als je eenmaal bij de afspraak bent aangekomen, kun je plaatsnemen op een stoel. Je wordt vaak direct behandeld. De behandeltijd duurt ongeveer een paar uur. Hierdoor zit je er niet hele dagen. Dat is fijn wanneer je meer te doen hebt. 

Wanneer de behandeling klaar is, kan het voorkomen dat je wat irritatie krijgt. Je gezicht kan rood worden of gaan opzwellen. Het is zo minimaal dat je wel gewoon je gezicht kunt tonen aan andere mensen. Na een aantal dagen zal de irritatie weg zijn. Je hebt dan nog steeds hetzelfde gezicht maar dan zonder rimpels.