Schoonheidssalon Tilburg werkt!

Zo nu en dan heb ik een echte vrouwendag… Lekker met mijn dochters op stap om ons gezicht te laten verzorgen. Schoonheidssalon Tilburg is een van deze bedrijven waar wij geregeld te vinden zijn! Hier wordt je namelijk behandeld zoals wij het willen en daar genieten wij enorm van. Mijn dochters vinden dit ook geweldig en willen maar al te graag iedere keer weer mee. Ikzelf heb namelijk een lastige huid en deze dient geregeld diep verzorgd te worden zodat ik geen klachten kan krijgen. Mijn dochters krijgen dan een “piepbehandeling”, dit houdt in dat ze toch even kort wordt verzorgd.4-1-300x123

Goede zorg

Tijdens het maken van een afspraak wordt er al besproken wat er gedaan moet worden. Schoonheidssalon Tilburg let dan ook goed op de huid hoe dat die op dat moment is, eerder zal er ook niet gewerkt worden. Doordat ze dit doen kunnen ze je de beste behandeling aanbieden welke jouw huid op dat moment nodig heeft. Uiteindelijk zal jij met een prettig gevoel het pand weer verlaten! Sinds dat wij daar klant zijn komen we er geregeld terug. Even een massage voor het gezicht maar het weer lekker soepel en kan ik er even weer tegenaan. Bij hun zijn trouwens de kosten een stuk lager als wat ik elders gezien had! Dit gaf mij dan ook de doorslag om hun een kans te geven en in te zien of het wat is of niet.logo2