Telefoon reparatie Apeldoorn

Mobiel

Voor de beste telefoon reparatie Apeldoorn ga je naar Fix Phone. Telefoons niemand kan meer zonder tegenwoordig. We vinden het zo belangrijk, waarom zouden we dan genoegen nemen met het minste. Fix Phone zorgt voor kwalitatief goede schermreparaties en dat binnen een zeer korte tijd.

Waarom telefoon reparatie Apeldoorn

Bij Fix Phone repareren ze je scherm waar je bij staat. Je hoeft dus niet een paar weken rond te lopen met de oude telefoon uit de steentijd die je van je opa mocht lenen. Niet alleen is je scherm snel gemaakt het is ook goed gemaakt. Je scherm werkt na afloop perfect en het lijkt bijna alsof je een nieuwe telefoon hebt. Ook verkopen ze in de winkel een groot aanbod aan telefoonaccessoires. Een glasplaatje over je scherm is altijd handig aangezien de telefoons van tegenwoordig al kapot gaan als je er naar kijkt. Je kan het dus heel handig tegelijkertijd laten doen bij telefoon reparatie Apeldoorn.

Telefoon reparatie Apeldoorn

Eigen ervaring

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel goed. Ik heb eerst research gedaan online, op deze manier kwam ik bij Fix Phone. Waar ik goede reacties op de service gelezen heb waardoor ik ervoor heb gekozen om het scherm van mijn Iphone 8 hier te laten maken. Ik kwam binnen en werd vriendelijk gegroet. Het waren aardige mensen die graag wilden helpen. Eerst werd er gekeken of mijn telefoon nog gemaakt kon worden. Tot mijn verbazing was hij nog te redden en garandeerde ze mij dat hij snel gemaakt werd. Terwijl ik de stad in ging om te shoppen repareerde ze mijn telefoon. Ik kreeg een belletje toen ik hem op kon halen. Ik ontving een telefoon die zo goed als nieuw leek. Natuurlijk heb ik hem eerst getest om te kijken of alles het deed en hij was perfect gemaakt. Ik zou zeker terug komen voor een telefoon scherm reparatie al hoeft dat hopelijk niet.

fixphone