Tips voor een buitenlandse bruiloft

Een bruiloft in het buitenland is voor veel mensen de ultieme droom. De meeste mensen vinden het geweldig om in het buitenland te trouwen. Je ziet de buitenlandse bruiloften vaak bij verschillende bekende Nederlanders en je ziet het in veel verschillende films terugkomen. Het is enorm leuk om samen met de mensen die het dichtste bij je staan onder de warme zon het jawoord tegen je grote liefde te zeggen. Wil je weten welke tips van toepassing zijn op een buitenlandse bruiloft? Lees dan snel verder!

Tip 1: Kleding

De eerste tip is om luchtige kleding te dragen. De kans is groot dat je een warm land voor je bruiloft kiest. Het is in deze landen natuurlijk een stuk warmer dan in Nederland. Om het minder warm te krijgen is het dus een goed idee om een luchtige trouwjurk van The New Bride aan te schaffen en te dragen op je bruiloft. Daarnaast is het een goed idee om op de andere evenementen op de bruiloft luchtige kleding te dragen.

Tip 2: Make-up

De tweede tip is de make-up. Het is op de trouwlocatie een stuk warmer dan in Nederland. Je vast ooit wel eens op vakantie gemerkt dat je eigen make-up anders zit. Het zal sneller van je gezicht af gaan en je eigen huid is ook ineens anders. Het is dus erg belangrijk dat je make-up hebt dat geschikt is voor het klimaat. Je kan bijvoorbeeld hulp vragen van de plaatselijke make-up artiest.

Tip 3: Budget

Mensen denken vaak dat een bruiloft in het buitenland enorm duur is. Dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Hetzelfde geldt voor een bruiloft in Nederland, hoe meer gasten je uitnodigt, hoe meer geld je kwijt bent. Het is dus een goed idee om minder gasten uit te nodigen als je gaat trouwen.