Ultiem lifestyle idee: strandballen bedrukken

Vandaag een bijdrage waarmee je een heerlijk zomerse uitstraling kunt boeken, te weten strandballen bedrukken bij Max Strandartikelen. Genoemde website is onderdeel van het overkoepelende Maxilia, waar ik al eerder over berichtte. Ik heb immers eerder al eens caps bij hen laten bedrukken – en nu werd het tijd de mogelijkheden eens uit te breiden. 

235

Alle (strand)ballen verzamelen!

Met mijn hoofd vast bij de zomer, begon ik een beetje vooruit te lopen op de zaken, op de vraag die binnenkort waarschijnlijk wel zal opdoemen. Wil je een beetje een frisse beach look uitstralen deze lente en zomer, dan kom je onder een leuke partij strandballen gewoonweg niet uit. En dus besloot ik op deze markt in te spelen – en ‘m voor een deel misschien zelfs wel te creëren.

237

Hieronder het type strandbal waarop mijn keuze viel, namelijk een van 45 centimeter en dus lekker groot. Het gros van de ballen is een stuk kleiner en persoonlijk vind ik het echt onderscheidend ‘m wat groter te hebben. Bovendien is het een stuk fijner aan het strand en vermoedde ik dat meer mensen ‘m zichzelf wilden aanschaffen.

236

 

Ik bestelde er direct honderd stuks, hetgeen me op een stukprijs van 2,31 bracht. Tel daar nog de kosten voor de levering en het instellen van de drukpersen, die gelukkig zeer laag zijn, bij op en je komt uit op een bedrag van 281 euro. Dat betekent dat je voor elke bal in de verkoop misschien een eurootje of zes moet vragen en je hebt je investering er binnen mum van tijd uit. De levering geschiedde al binnen vijf werkdagen!