Zo kun je pijnloos ontharen

Ontharen zonder dat je daarna een pijnlijke of rode huid krijgt? Ontharen is niet altijd een pretje. Je kunt er rode bultjes of een jeukende en geïrriteerde huid van krijgen. Gelukkig is daar een handige oplossing voor: met de Kristalpad kun je pijnloos ontharen. De Kristalpad is een ontwerp waarmee je haren pijnloos kunt ontharen. Hiermee is scheren, harsen en epileren verleden tijd. De Kristalpad werkt gemakkelijk en snel, en dat betekent dat je jouw benen zonder enige problemen kunt ontharen. Scheren doet geen zeer meer en daarnaast heb je ook geen gedoe meer met scheermesjes. 

Hoe werkt de Kristalpad? Het is enorm makkelijk. Maak het doosje open en haal de pad eruit. Plak de kristal sticker op de handschoen. Draai vijf rondjes linksom op je been en vijf rondjes rechtsom. Wanneer je dit op je hele been herhaalt heb je na afloop gladde benen, zonder pijnlijke of geïrriteerde plekken. Ook gezichtshaar kun je met deze pad pijnloos verwijderen. Wanneer de Kristalpad glad voelt en zijn werk niet meer doet, is het tijd voor een nieuwe. Verder kun je de Kristalpad zo vaak gebruiken als je zelf wilt.

Pijnloos ontharen met de Kristalpad

Waarom scheermesjes gebruiken en harsen wanneer pijnloos ontharen ook een mogelijkheid is? Een ander groot voordeel van de Kristalpad is dat de haren ook langer wegblijven dan wanneer je ze scheert met een mesje. De haartjes kunnen tot wel twee weken wegblijven. Behalve haren worden ook je dode huidcellen verwijderd tijdens het gebruik van de Kristalpad.