Ik zocht een kapsalon Breda

berthaarmode

Het is een bekend gegeven dat de haren voor een vrouw heilig zijn! Zo denken, denk ik, de meeste vrouwen er wel over. Bij mij is het in ieder geval wel het geval. Daarom vind ik het ook belangrijk om goed geknipt te worden door een kapsalon Breda.

kleuren

Waarom was ik op zoek?

Bij mijn vorige kapsalon ben ik de laatste keer echt slecht geknipt. I had graag mijn haar in lagen geknipt willen hebben, maar dit is totaal mislukt! Het lijkt alsof ik hele slecht extensions in mijn haren heb nu! Dus ik was meteen het vertrouwen kwijt en ben op zoek gegaan naar een andere kapsalon in Breda. Even gezocht op internet met de zoekterm: kapsalon Breda ben ik uit gekomen op de website van Bert Haarmode. Deze kapsalon zat helemaal niet ver bij mij vandaan, dus ben ik er even langs op gefietst.

stylen

Kapsalon Bert Haarmode

Deze kapsalon gaf me meteen een goed gevoel. Toen ik eenmaal daar binnen kwam werd ik heel hartelijk ontvangen door de medewerkers die er op die dag aanwezig waren. Na even een babbeltje te hebben gemaakt met Bert zelf, heeft hij tegen mij gezegd dat ik wel even mocht blijven, zodat ik de resultaten kan zien die deze kapsalon afleverde. En die waren geweldig! Ik heb meteen gevraagd of er voor mij ook een plekje over was. “Tuurlijk!”, zei Bert. En zo heb ik mijn mislukte kapsel laten terug laten toveren naar een geweldig bij de tijds kapsel! Vanaf nu ben ik trouwe klant bij Bert Haarmode!

permanent