Kapper in Huizen gezocht

Vanaf aankomende week ben ik drie maanden werkzaam in Huizen. Nu dat ik regelmatig naar de kapper ga wilde ik kijken of dat ik een kapper in Huizen kon vinden. Ik laat al niet iedereen aan mijn haren zitten aangezien het al eens mislukt is…logo-oasis

Door op het internet te zoeken naar kapper Huizen ben ik terecht gekomen op de website van Kapsalon Oasis. Hier werd het voor mij in ieder  geval duidelijk dat hun wel degelijk weten hoe dat het haar geknipt dient te worden! Ik kende het bedrijf wel, was er namelijk al eens langs gereden bij het zoeken naar het bedrijf waar ik werken ga. Nu dat ik volgende week pas begin met werken ben ik deze kapsalon naar binnen gestapt.oasis3-300x153

Ik heb het hun uitgelegd dat ik me zorgen maak dat er een andere kapper aan mijn haren komt, dit wilde ik liever niet waardoor mij een vaste kapper is toegewezen. Dit voelde dan ook meteen prettig en heb ervoor gekozen om me te laten knippen bij hun!

Samen met mijn kapster rustig aangedaan wat betreft het knippen en mede dankzij haar is het toch gelukt om een prachtige kapsel te krijgen. Nu dat ik mijn kapper in Huizen gevonden heb weet ik maar al te goed dat ik de aankomende drie maanden geen zorgen hoef te maken om mijn haar!