Op zoek naar leuke activiteiten in Deventer

Ik had een opleiding gevolgd aan de HAN in Nijmegen. Ik kwam na het behalen van mijn opleiding echter maar lastig aan het werk. Ik had bij erg veel bedrijven gesolliciteerd voor een baan. Ik kwam echter nergens aan het werk omdat ze bij elk bedrijf op zoek waren naar een werknemer met een aantal jaar ervaring. Ik had echter toen nog geen ervaring omdat ik net klaar was met mijn opleiding. Ik had een tijdje gesolliciteerd en ik kwam uit op een bedrijf die mij graag aan wilde nemen omdat ze op zoek waren naar een jong iemand die een verse blik op de situaties zou hebben. Ik had in een korte periode een erg goede band met mijn collega’s opgebouwd en we hadden binnenkort een teamuitje. Ik ging daarom op zoek naar leuke activiteiten Deventer.


Website

Nadat ik een tijdje had gezocht op activiteiten deventer kwam ik uit op het idee voor een escape room. Ik was op zoek naar een escape room bij ons bedrijf in de buurt en ik kwam uit op de website van escape room Deventer. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten te bieden heeft. het is een erg lastige escape room die niet iedereen haalt. Dit sprak mij natuurlijk super erg aan.